VI. HÚSIPARI SZAKMAI NAP
2024. február 13.
Részvételi díj:
39 900 Ft + ÁFA
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet
K épület, Díszterem
1118 Budapest, Villányi út 29-43.
Információ
+36 30 715 7595
Program:
9:45 - 10:00 | Köszöntők Dr. Gyuricza Csaba, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) rektora Dr. Friedrich László, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet igazgatója Dr. Nobilis Márton, Agrárminisztérium élelmiszeriparért és kereskedelem-politikáért felelős államtitkára |
10:00 - 10:30 | Hatósági élelmiszerellenőrzés 2023. évi hús- és baromfiipari tapasztalatai, állategészségügyi és járványügyi aktualitások Dr. Nemes Imre, a Nébih elnöke |
10:30 - 11:00 | Húsipar 2024-es gazdasági kilátásai Éder Tamás, a Hússzövetség elnöke |
11:00 - 11:30 | Kávészünet |
11:30 - 12:00 | A baromfiágazat helyzete és fejlesztési lehetőségei Dr. Csorbai Attila, Baromfi Termék Tanács elnöke |
12:00 - 12:30 | Európai táplálkozási trendek Prof. Frederic LEROY, a brüsszeli Vrije Egyetem egyetemi tanára |
12:30 - 13:00 | IFS Food 8-as verzió első auditok tapasztalatai a hús- és baromfiiparban Dr. Csapó Ildikó, IFS auditor |
13:00 - 13:30 | Flexitáriánus termékek fejlesztése Dr. Friedrich László |
13:30 - 14:30 | A hús társadalmi. táplálkozástudományi és gazdasági jelentősége Kerekasztal beszélgetés
|
14:30 | Ebéd |
Információk
Parkolás
Parkolási díjak:
3112-es zóna 08:00-20:00 300 Ft/óra
3111-es zóna 08:00-20:00 450 Ft/óra
Az Egyetem környékén csak fizetős parkolóhelyek vannak.
Az Egyetem területére gépkocsival nem lehet behajtani.
Megközelítés közösségi közlekedéssel
4-es metró Móricz Zsigmond körtérig, majd 17, 61-es villamossal a Tas vezér utcai megállóig
2-es metró Széll Kálmán térig, majd 17, 61-es villamossal a Tas vezér utcai megállóig