VII. HÚSIPARI SZAKMAI NAP

2025. március 4.

Húshagyókedd

Részvételi díj: 29.900 Ft + ÁFA
A Baromfi T
ermék Tanács, a VHT és a Hússzövetség tagjainak:  19.900+ÁFA

Program:

IdőpontProgram és előadó
09:30 - 09:45 Megnyitó, köszöntő
Dr. Gyuricza Csaba (Rektor, MATE)
Tarpataki Tamás (Agrárpiacért felelős helyettes államtitkár, Agrárminisztérium)
Nyitrainé dr. Sárdy Diána (Főigazgató, MATE Budai Campus)
09:45 - 10:15 Harmadik országba történő élelmiszer-export aktualitásai: járványok, szemlék, kihívások
Dr. Szalay Orsolya (Igazgató, Nébih, Termékpálya Ellenőrzési Igazgatóság)
10:15 - 10:45 Élelmiszerkönyvi változások hatása a húspiacon
Dr. Felkai Beáta Olga (Elnök, Magyar Élelmiszerkönyv Bizottság, Élelmiszerláncért felelős helyettes államtitkár, Agrárminisztérium) és 
Dr. Friedrich László (Elnök, Hús és Hal Élelmiszerkönyvi Szakbizottság)
10:45 - 11:15 | Kávészünet
11:15 - 11:45 Hús és baromfiipar: A jövő iparági trendjei – lokális és globális perspektívák
Horváth Ferenc (Cégvezető, Spar Magyarország)
11:45 - 12:15 Gyakorlati szempontok az élelmiszeripari termékfejlesztésben
Krzyzewsky Nóra (Minőségirányítási igazgató, Bonafarm Csoport)
12:15 - 13:00 | Ebédszünet
13:00 - 13:30 Húsfehérjék és alternatív források: Tudományos és gyakorlati megközelítések
Dr. Mednyánszky Zsuzsanna (Egyetemi docens, MATE ÉTTI Táplálkozástudományi Tanszék)
13:30 - 13:50 A fejlődés kulcsa: Egy problémamegoldó megközelítés a baromfiipar számára
Majzinger Koppány (PhD hallgató, MATE ÉTTI Állatitermék és Élelmiszertartósítási Technológia Tanszék)
14:00 - 15:00 Húsipari oktatás: Kihívások, fejlődés és jövőbeli irányok – Panelbeszélgetés
Résztvevők:
  • Bagdán Boglárka (Agrárszakképzési miniszteri biztos, Agrárminisztérium)
  • Hollósy Tibor (Alelnök, Hússzövetség)
  • Nágl Péter Pál (Szakmai oktató, Közép-magyarországi ASzC Bercsényi Miklós Élelmiszeripari-Környezetvédelmi Technikum)
  • Kis Miklós (Felnőttképzési vezető, Déli ASzC Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium)
  • Moderátor: Dr. Friedrich László (Igazgató, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet)

Cégadatok

Cégnév: Lexodus Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság
Cég rövidített elnevezése: Lexodus Kft.
Székhely: 2000 Szentendre, György utca 7.
Cégjegyzékszám: 13-09-149589 (vezetve a Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában.)
Adószám: 23488212-2-13
Közösségi adószám: HU23488212
Statisztikai számjel: 23488212 8559 113 13
Számlavezető Bank: Budapest Bank Zrt.
Bankszámla szám: 10104105-08060500-01004000
Nemzetközi bankszámla szám (IBAN): HU0910104105-08060500-01004000
SWIFT (BIC)-kód: BUDAHUHB
DUNS: 366807664
Kamarai nyilvántartási szám: PE23488212

Név: Dr. Vadas Tímea

Telefonszám: +36 30 715 7595

E-mail: info@lexodus.hu

 

Adatkezelési tájékoztató

Copyright 2019. Lexodus Kft.