VII. HÚSIPARI SZAKMAI NAP
2025. március 4.
Húshagyókedd
Részvételi díj: 29.900 Ft + ÁFA
A Baromfi Termék Tanács, a VHT és a Hússzövetség tagjainak: 19.900+ÁFA
Program:
Időpont | Program és előadó |
---|---|
09:30 - 09:45 | Megnyitó, köszöntő Dr. Gyuricza Csaba (Rektor, MATE) Tarpataki Tamás (Agrárpiacért felelős helyettes államtitkár, Agrárminisztérium) Nyitrainé dr. Sárdy Diána (Főigazgató, MATE Budai Campus) |
09:45 - 10:15 | Harmadik országba történő élelmiszer-export aktualitásai: járványok, szemlék, kihívások Dr. Szalay Orsolya (Igazgató, Nébih, Termékpálya Ellenőrzési Igazgatóság) |
10:15 - 10:45 | Élelmiszerkönyvi változások hatása a húspiacon Dr. Felkai Beáta Olga (Elnök, Magyar Élelmiszerkönyv Bizottság, Élelmiszerláncért felelős helyettes államtitkár, Agrárminisztérium) és Dr. Friedrich László (Elnök, Hús és Hal Élelmiszerkönyvi Szakbizottság) |
10:45 - 11:15 | Kávészünet | |
11:15 - 11:45 | Hús és baromfiipar: A jövő iparági trendjei – lokális és globális perspektívák Horváth Ferenc (Cégvezető, Spar Magyarország) |
11:45 - 12:15 | Gyakorlati szempontok az élelmiszeripari termékfejlesztésben Krzyzewsky Nóra (Minőségirányítási igazgató, Bonafarm Csoport) |
12:15 - 13:00 | Ebédszünet | |
13:00 - 13:30 | Húsfehérjék és alternatív források: Tudományos és gyakorlati megközelítések Dr. Mednyánszky Zsuzsanna (Egyetemi docens, MATE ÉTTI Táplálkozástudományi Tanszék) |
13:30 - 13:50 | A fejlődés kulcsa: Egy problémamegoldó megközelítés a baromfiipar számára Majzinger Koppány (PhD hallgató, MATE ÉTTI Állatitermék és Élelmiszertartósítási Technológia Tanszék) |
14:00 - 15:00 | Húsipari oktatás: Kihívások, fejlődés és jövőbeli irányok – Panelbeszélgetés Résztvevők:
|